Duravit prisliste og brosjyrer

Se vår aktuelle prisliste og brosjyrer enten ved å laste de ned eller se de online/trykk på bok-ikonet. 

Du kan også få tilsendt brosjyrer ved å vinge av "Bestill nå" knappen og scroll ned til bestill via e-post! 

Her finner du listepriser eks. mva på nyheter som gjelder for 2023.

Med vår nye Quick Selection 2024 finner du et utvalgt sortiment, serier utviklet for de nordiske markedene. Dette er kun et lite utvalg av det totale Duravit sortimentet. Du kan finne flere serier, og masse inspirasjon til ditt nye baderom på våre hjemmesider

Vi strever alltid etter det helt spesielle. Mange ønsker det lille ekstra for å ha det litt annerledes. Vi søker hele tiden etter idèer som gjør oss unike.
A place that’s much more than the beginning of the day or the start of the night. A place that helps us be as much of an individual as we like. And one that adds something to our life. Each and every day.
Vi streber hele tiden etter originalitet. Ingen ønsker å være den samme som andre; alle ønsker å være annerledes. Vi ser overalt etter ideer for å gjøre oss unike. Men i prosessen glemmer vi ofte at disse ideene er der, inne i oss.
Alt du trenger å vite om god baderomsdesign. Her og nå. Med Duravit. Vi utvikler riktig design, topp kvalitet og komfortforbedrende teknologier for alle som ønsker å puste liv på badet sitt.
Armaturer fra Duravit kan kombineres med alle serier fra Duravit, så det fremstår som en harmonisk helhet.
Endring er alltid til stede, men det har en spesiell effekt på ett sted: badet. For det er her vi våkner og kobler av. Der vi rengjør oss selv, lader batteriene, gjenfinner oss selv - hver dag.

Duravit presenterer igjen toppen av design til badet. Se 2020 nyhetene her, og la deg inspirere.


Ingenting er så grundig, så hygienisk, så naturlig og så forfriskende som rengjøring med vann. Også etter bruk av toalettet: Dette er grunnen til at Duravit utviklet SensoWash®.
Det komplette badet fra en enkelt kilde --- For offentlig, semi-offentlig og privat sektor --- Fleksibilitet i planlegging: fra prisbevisst til premium --- Det ultimate innen kvalitet, teknologi, design
Her finner du listepriser eks. mva som gjelder for 2023.
Render time page: 716 ms - catalog-list :: 8a8a818d48a21ce40148ae92ba150d2d

Node: duravit-red1-wga201 / DM: false / PDB: 2024-01-08-0829