Living Bathrooms

Selskapet Verden rundt Duravit Design Center

duravit_design_center_940x400.jpg
Eksepsjonell i form og innhold: Det nye Duravit Design Center i Hornberg. Den trapes-formede bygning med sitt karakteristiske gigantiske toalett som utkikksplattform - designet av den franske stjernedesigneren Philippe Starck - fører Duravit merket til en helt ny dimensjon. Flott presentert, individuelt tilpassede utstillingsområder, inkludert seks test-bad, inspirerer besøkende fra hele verden: "Living Bathrooms" skapt av Duravit. Samtidig er Duravit Design Center en magnet for alle baderomsforhandlere, arkitekter og planleggere.
showrooms_ddc_hornberg_karte_540.jpg
(A) Inngang, (B) Resepsjon, (C) Duravit shop, (D) Produksjon, (E) Baderom + Møbler, (F) Adgang til bad, (G) Arkitektur-verden, (H) Duravit-verden, (I) Handicap bad, (J) Stellebad for baby, (K) Konferanserom*, (L) Lounge, (M) Referanser, (N) Test bad, (O) Spesial utstillinger, event område *Ikke adgang for publikum

Med internasjonalt anerkjent baderomsdesign, har Duravit bidratt med å snu det upersonlige "dag-til-dag badet" til en oase av velvære. Duravit Design Center er også et sted for velvære. Inspirert av Philippe Starck, navnet bak flere Duravit baderomsklassikere, er Duravit Design Center det ideelle stedet å holde seminarer og faglige workshops, prøve ut våre bad og besøke våre utstillinger om temaet "Living Bathrooms" i en enestående atmosfære: Utstillingskonseptet som ble utviklet i samarbeid med Atelier Brückner, Stuttgart, mottok den prestisjetunge iF kommunikasjon design award i 2006.


Nivå 0 - „Hall of Fame“

ddc_floor_1_hall-of-fame_540.jpg
Hva er egentlig god design? Alle Duravit designerne svarer på dette og presenterer arbeidet deres.

"The Hall of Fame" av badromsdesign. Finn ut mer om prisbelønte badromsserier og deres designere: EOOS, Norman Foster, Frank Huster, Massimo IOSA Ghini, Michael Graves, James Irvine, Phoenix Design, Jochen Schmiddem, Sieger Design og Philippe Starck.


Nivå 1 - „Produksjon”
ddc_floor_1-production_540.jpg
Fasinerende produksjon: Produksjonsprosessen vises med bilder, lyd og eksempler.

Fra råvare til behandling. Fra Hornberg til Kina. Hvordan lages en servant? Hvordan blir et  høyskap produsert? Hva er viktig når du utformer et spa-kar? En interessant gjennomgang av alle Duravits produksjonssteder over hele verden.


Nivå 2 - „Baderom + møbler”
ddc_floor_2-bad_und_moebel_540.jpg
Fra servanter til møbler. Fra enkelte produkter til konsepter. Opplev det brede utvalget til Duravit.

Fra kaffeserviser til badedesign. Fra enkelt-elementer til rom-konsept. Fra 1817 til i dag. Se hvordan en porselensfabrikk i Schwarzwald gikk fram for å bli et konsern med internasjonal anseelse, og skrev et kapittel baderomshistorie i prosessen.


Nivå 3 - „Trening”
ddc_floor_3-training_540.jpg
Her kan planleggere, arkitekter, spesialister og alle med sammenfallende interesser boltre seg i Duravit produkter.

Fra produktopplæring til badeplanlegging. Fra teknisk tegning til modell. Lær mer om variasjon, funksjonalitet og estetikk i Duravits produktspekter. Og nyt utsikten over Schwarzwald fra toppen av "mega-toalettet".


Nivå 4 - „Wellness“

ddc_floor_4-wellness_pur_540.jpg

Fra test-bading til velvære fra topp til tå. Opplev komplette baderom i en individuell atmosfære, test våre produkter og se selv hva vi mener med “Living Bathrooms”.

Avtale for å teste bad
For at vi kan forberede besøket og for å sikre at ditt "drømme" bad er tilgjengelig, kan du kontakte oss på forhånd for å avtale å teste et bad.

Vennligst ta badetøy med deg når du kommer for å teste et bad.
Vi vil gi deg: Et håndkle, badehåndkle, badekåpe, tøfler, sjampo, dusjgel, body lotion og en hårføner.


Vennligst kontakt oss for avtale
Tel: +49 (0)7833 70 114
E-mail: designcenter@duravit.de

Åpningstider
Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 12:00 - 16:00
Stengt søndag og helligdager. 

Veibeskrivelse

anfahrt_duravit_design_center_hornberg_220x130.jpg
  byen som ga navn til den velkjente "Hornberger Schießen", som ligger direkte på Schwarzwald-jernbanen, ligger Duravit Design Centre venter på å bli oppdaget. Selvfølgelig er du velkommen til å besøke utstillingen i åpningstiden uten å gjøre en avtale. Vi ser frem til å se deg der!

Google Maps


Duravit Showrooms


Verden rundt


Facebook
Twitter
Pinterest
RSS