Living Bathrooms

Selskapet Duravit merket Design

design_marke_duravit_220x130.jpg
Arbeider med den perfekte formen… med de beste designere i verden.

Designmerket Duravit . Hvordan kan vi gjenkjenne god design? Tross alt, kan individuell smak være veldig forskjellig. Likevel kan visse særtrekk fungere som referanser som kvalifiserer for innovasjon.

For det første har Duravit stolt tatt imot flere internasjonale designpriser. Disse tildelingene hyller dristig design, som har blitt Duravits kjennetegn gjennom årene.

For det andre er det er designerne selv. Hver designer er spesialist på sitt felt - en fremtredende global innovatør med en iboende sans for god design. God design, som Duravit og sine designere ser det, er aldri på bekostning av det praktiske - heller ikke "design for designens skyld."

Og for det tredje? Det er deg, brukeren av badet, og ditt eget sett av behov og krav. Takket være en løpende dialog med sine handelspartnere og forhandlere av sanitærutstyr, er Duravit best i stand til å møte disse behovene og krav i merkets design. Enkelt sagt, anerkjenner Duravit god baderomsdesign dersom det synes spesiallaget for å passe alle individuelle smaker.

design_marke_duravit_designer_620.jpg
(fra venstre mot høyre) Sieger Design, Philippe Starck, Lord Norman Foster, Phoenix Design, Andreas Struppler, Prof. Frank Huster, EOOS, Jochen Schmiddem, Herbert Schultes, Christian Werner

Finn ut mer 

Duravit merket


Facebook
Twitter
Pinterest
RSS