Living Bathrooms

Duravit Grønn Duravit Grønn Vann er liv

water_is_life_620_02.jpg
I feiringen av åpningen av e Xhibition på ISH i Frankfurt, ble arbeidet av Xiao Jun Wang, Kina, belønnet med en spesiell premie fra Duravit AG.

water_is_life_220.jpg
Presentasjon av de beste verkene på Duravit stand på ISH i Frankfurt.
“Water is Life”: Duravit støtter internasjonal plakatkonkurranse som en del av "World Water Day"

Duravit var hovedsponsor for "Water is Life" internasjonal plakat konkurranse der mer enn 5000 kunstnere fra hele verden deltok. Konkurransen og den resulterende utstillingen er et samarbeidsprosjekt i regi av University of the Arts / Berlin og Nanjing Arts Institute / Nanjing, Normal University / Hangzhou og den tyske "Central Sanitary, Heating and Air-conditioning Association" (ZVSHK). Studenter og unge kunstnere fra 83 land tok tak i temaet og utviklet kreative tilnærminger og et bredt utvalg av forskjellige motiver for å bringe "Water is life"- buskapet ut til et bredt publikum. En internasjonal jury valgte ut de beste bidrag, som så ble hedret på ISH i Frankfurt / Main, verdens ledende messe for sanitær-, oppvarmings- og air-condition-teknologi. Så langt har verkene vært utstilt i Cape Town, Sør-Afrika som en del av World Water Day, i Nanjing, Kina i anledning av Nanjing Water Day 2011 og i Duravit Design Centre, Tyskland.
water_is_life_620x300.jpg
Vann er liv: Et viktig emne som stimulerer kreativiteten. Den internasjonale juryen valgte til slutt tre av de mange inspirerende plakater. Den første prisen ble vunnet av Pawel Dadok, Polen (1), den spesielle tildeling av president / ZVSHK ble vunnet av Aleksander Pujzu, Polen (2) og Gentner spesielle pris av Xi Luo, Kina (3).Det Bærekraftige Duravit merket


Facebook
Twitter
Pinterest
RSS