Living Bathrooms

Duravit Grønn Duravit Grønn I harmoni med miljøet

auerhahn_940x400.jpg
Logoen vår inneholder den mest sjeldne fuglen i Schwarzwald. Tiuren i positur er en særegen del av Duravit logoen. Den ble introdusert så tidlig som 1937 og ble omtalt av daværende administrerende direktør, Eduard Cronn: "Tiuren er den største, vakreste og mest sjeldne fugl i våre skoger. Til alle tider, bør bildet av den være en hilsen fra vårt vakre hjemsted, Schwarzwald, til alle fire verdenshjørner. "Det er en attraktivt referanse til Duravits røtter - og hvordan vedlikeholdet av disse røtter har formet verdiene i selskapet: Økologisk ansvar er i dag nedfelt i Duravits retningslinjer.
Duravit fremmer Tysklans største naturpark
På bakgrunn av dette er det ikke overraskende at Duravit  er blitt involvert både som sponsor og samarbeidspartner når Naturpark Schwarzwald Mitte / Nord e. V. ,ble grunnlagt i desember 2000. Schwartzwald er et av de vakreste landskapene i Tyskland og et feriereisemål som er berømt over hele verden.
naturpark_schwarzwald_220x150.jpg
Duravit ble sponsor og partnertil Naturpark Schwarzwald Mitte/Nord.
Naturparken har som mål å bevare dette vakre området med forsiktighet og rasjonalitet. Med et samlet areal på ca. 375000 hektar, er Schwartzwald Nature Park Central / North er den største naturparken i Tyskland. Det er hjem til ca 700.000 mennesker fordelt på 106 byer - en av disse er Hornberg, hvor Duravit har hovedkontor.

Viser vei inn i en bærekraftig fremtid

I tillegg til viktige områder som miljø- og naturutdanning, fremmer parken også en moderne infrastruktur for turisme. Selvfølgelig tilbyr Schwarzwald ideelle forhold for aktiv rekreasjon i et praktfullt, uberørt naturlandskap. Det er grunnen til at bærekraftig og miljøvennlige tilbud har blitt opprettet for fotturer, stavgang og terrengsykling. I tillegg bidrar naturparken også med å markedsføre regionale produkter, som for eksempel "Echt Schwarzwald", en merkevare etablert i Ortenau, som markedsfører høykvalitets landbruksprodukter fra utvalgte produsenter i Schwarzwald naturpark. Alle aktiviteter i naturparken er rettet mot å bevare mangfoldet i Schwarzwald og lede regionen til en bærekraftig fremtid. Ved å koble arrangementer i naturparken med en invitasjon til "Day of the Bathroom" hos Duravit, får man en verdifull synergi.

Opptatt av naturen, bærekraft og sosiale tiltak over hele verden

engagement_540x300.jpg
Duravit er ikke bare tilknyttet naturen, bærekraftighet og Swartzwald, men også andre deler av verden.
Duravit Memorial Forest: Duravit er ikke bare opptatt av natur, bærekraft og sosiale tiltak i Schwarzwald, men også andre deler av verden. I 2010 kjøpte de et område på 3500 kvadratmeter i Tuzla, Tyrkia hvor de plantet 500 furutrær, som nå aktivt produserer frisk luft. Den nye plantasjen ble kåret til "Duravit Memorial Forest".

engagement_220.jpg
„Habitat for Humanity“
Habitat for Humanity: I USA støtter Duravit det sosiale programmet "Habitat for Humanity" som hjelper sosialt vanskeligstilte familier å hjelpe seg selv. Familiene er valgt uavhengig av religion, kjønn eller helse, snarere er de viktigste faktorer deres behovnivå, deres vilje til å delta og hjelpe deres nabolag, samt evne til å tilbakebetale et rentefritt lån på lang sikt og opprettholde sine hjem. Takket være vesentlige bidrag og frivillig arbeid av noen ansatte, har Duravit satt i gang å bygge hus for fire familier.

La casa dels Xuklis: Dette programmet for barn som lider av kreft og som kommer fra sosial vanskeligstilte familier. Den har base i Barcelona og er finansiert av altruistiske donasjoner fra offentlige institusjoner, bedrifter og borgere. Barn og deres omsorgspersoner kan bo her gratis gjennom hele behandlingsperioden. Bygningen ble oppført i henhold til bioklimatiske kriterier og bruker fornybare energikilder. Duravit donerte alt av sanitærporselen til eiendommen, som består av 25 leiligheter og felles fasiliteter.
engagement_540x300_02.jpg
Duravit donerte alt av sanitærporslen til de fattige, bestående 25 leiligheter og felles fasiliteter.


Det Bærekraftige Duravit merket


Facebook
Twitter
Pinterest
RSS