Living Bathrooms

Duravit Grønn Duravit Grønn Bærekraftige produkter

warum_green_940x400.jpg
green_wussten_sies_vero_220.jpg
Vannbesparende toaletter
Toaletter med økonomisk vannforbruk
På 1980-tallet, hadde Duravit allerede redusert vannforbruket i sine toaletter til seks liter, i motsetning til ni eller mer, som var standard på den tiden. Takket være omfattende forskning og utvikling, kan Duravit i dag tilby toaletter som spyler hygienisk ved å bruke bare seks liter, fire og en halv liter eller enda mindre vann (se Dual Flush). På internasjonalt nivå tilbyr Duravit også toaletter som skyller effektivt med lavt vannforbrukg som bærer etiketten; "EPA WaterSense High Efficiency Flushing".

Vannbesparende teknologier: Dual flush og Stop+Go
Takket være Dual-Flush teknologi, kan en husholdning på fire spare ca 17000 liter vann per år. Trykk på økonomi-knappen for å skylle med bare halvparten av vannmengden og vask bort flytende avfall rent og hygienisk. Trykk på den store knappen for å bruke hele vannvolumet. I tillegg vil et trykk på Stop + Go-knappen avbryte skyllingen.

mc_dry_220.jpg
Mc Dry urinalet redusererer vannforbruket til null.
Fordi hver dråpe teller: Det vannløse McDry urinal
Det er også mulig å gjøre rent uten vann overhodet: I McDry urinalet, hindrer en ren plantebasert og dermed biologisk nedbrytbar tettende væske effektivt ubehagelig lukt. Vannlåsen er laget av et robust, holdbart sanitærporselen, som betyr at det ikke er nødvendig å skifte ut plastvannlåsen, som er tilfelle med andre urinaler. Urinalet er svært funksjonelt og lett å holde rent. Elegant: Designet til McDry er har form som en vanndråpe.

Utronic urinal skyller ved hjelp av intelligent elektronikk. Det elektronisk styrte Utronic urinalet med individuell spyling og service-programmer garanterer både et høyt nivå av hygiene og lavt vannforbruk. Velg enkelt ulike forhåndsinnstilte skylleprogrammer med en magnetisk nøkkel som følger med urinalet. Den automatiske infrarøde sensorstyringen utløser en økonomisk 1-liters skylling så snart brukeren har beveget seg bort. Siden urinalet er logisk og "tenker selv", kan skylling ikke bli trigget av livløse objekter eller folk som vandrer forbi. Urinalet skyller automatisk 12 timer etter siste bruk for å hindre at det utvikler seg vond lukt. Takket være sin kompakte form og en diskret, integrert plassering av kontrollenheten, tilbyr Utronic maksimal beskyttelse mot hærverk, som er et annet viktig aspekt med hensyn til bærekraft.


Dusj og bad uten dårlig samvittighet
I gjennomsnitt tar en dusj mindre enn en tredjedel av vannvolumet som kreves for å fylle et badekar. For denne ressursbesparende glede, tilbyr Duravit et omfattende utvalg av dusjkar, også dusjkar i gulvhøyde. Imidlertid tilbyr Duravit også et intelligent svar på spørsmålet om det er mulig å ta et bad uten å ha dårlig samvittighet, ved å tilby badekar som, takket være deres optimale plassforbruk, sparer på våre vannressurser med alle mulig midler. For eksempel, med en lengde på 160 cm, tar badekar i Starck og D-Code serien et forholdsvist lavt vannvolum. Og takket være sin innovative, ergonomiske og sofistikert trapesform tilbyr Paiova badekar maksimal badekomfort med minimum forbruk av vann.


DuraCeram: Ekstra robust and holdbart spesialporselen for kjøkkenvasker

Porselen har mange verdifulle egenskaper: Motstandsdyktig overfor ekstreme temperaturer, lukt eller smak, lysekte og hygieniske. Som en naturlig råvare, er det ufarlig i bruk og svært holdbart. I mange år har kvalitetsporselen fra Duravit vært satt på prøve på badet. Nå har Duravit utviklet en enda mer robust variant for kjøkkenvasker: DuraCeram ®, laget av en spesiell masse som har større slagstyrke og robusthet, ideell for å møte de ekstreme kravene til kjøkkenet.

duraceram_620.jpg
Specially for use in the kitchen: DuraCeram®.

WonderGliss overflate sparer ressusrser
Alt Duravit porselen for bad og kjøkken er også tilgjengelig med WonderGliss, en hygienisk og lettstelt innovasjon hos Duravit som ble utviklet på grunnlag av nano-teknologi. Belegget er brent rett inn i porselenet og gir ikke urenheter en sjanse: Smuss og kalk får ikke lenger feste og renner lettere av sammen med vannet. Dette sparer ressurser fordi mindre rengjøring betyr også å bruke mindre rengjøringsmiddel og vann.

darling_new_220.jpg
Duravit has been using resource-saving LEDs for years.
Grønt lys for miljøvennlig LED teknologi
Overalt hvor det gir mening med økologisk bevissthet, har Duravit brukt ressursbesparende LED (Light Emitting Diodes) i mange år. Dette brukes ved lys i badekar, spa-kar, pool og sauna, så vel som kontrollpanel på badekar eller speil med integrert belysning. Det gir strømbesparelser på opptil 80% sammenlignet med halogenlys. Bare LED og energisparende lamper brukes til å belyse Duravit baderomsmøbler.

Mindre støy betyr større bærekraft: Støy- og energiredusert vifteteknologi.

Spa-systemene til Duravit har nå en ny vifte som reduserer støynivået med 9 dB - det tilsvarer en støyreduksjon på nesten 50% og en energibesparelse på opptil 40%.

Det Bærekraftige Duravit merket


Duravit Urinaler


Facebook
Twitter
Pinterest
RSS